O nama
O nama O nama
Tko smo?
Grupa smo mladih osoba povezanih zajedničkim ciljem koja dijeli vrijednosti vlastitih dostignuća, inovacija i fleksibilnosti u potrazi za vrhunskim osvjetljenjem.
Naša misija
Mi želimo doprinijeti ugodnosti funkcionalnosti svakodnevnice kreiranjem optimalne rasvjete koja obogaćuje kvalitetu života.
Naša strategija
Vjerujemo da su ljudi ti koji čine razliku. Naš iskusni tim spremno odgovara najnovijim tehnološkim izazovima sa jasnim ciljem da zadovolji svim željama klijenata.
Kontinuirano usavršavanje na svim područjima tvrtke, ali posebno u području korisnih inovacija koje čine život naših klijenata udobnijim, lakšim i funkcionalnijim.
Fleksibilnost - prilagođavamo se svakodnevnim tržišnim promjenama, te smo ih sposobni predvidjeti, pa čak i poticati našom ponudom noviteta na tržištu.
Što radimo i kako radimo
Naše široko područje znanja stečenog tokom godina omogućuje nam rad sa najzahtjevnijom grupom partnera kojeg čine projektanti elektrotehnike, dizajneri interijera i krajobraza te arhitekti kojima spremno odgovaramo na sva regulativna, tehnička i estetska pitanja.
Naše iskustvo daje nam samopouzdanje u nuđenju inovativnih riješenja rasvjete, koristeći pritom optimalnu programsku podršku i tehničke uređaje.

1. Definiranje projekta
Pomoć pri definiranju projekta predstavlja temelje za jasan put do optimalnih rješenja rasvjete. Zajedno sa klijentom - investitorom ili njegovim dizajnerom interijera odnosno arhitektom utvrduje se trenutno i željeno stanje objekta, vremenski rokovi i budžet.
2. Lighting design
S definiranim projektom pristupamo lighting design-u. Svakom interijeru-prostoriji pristupamo razmišljajući o namjeni istog arhitekturi-atmosferi i boji svjetla, funkcionalnosti svjetiljaka, potrošnji struje, vremenu trajanja izvora-žarulja odnosno izrađujemo koncept dizajniran za postizanje cjelokupnog vizualnog i tehničkog rješenja.
U ovoj fazi definiramo pozicije rasvjetnih tijela u interijeru. Ako su pozicije već izvedene, pokušavamo izborom svjetiljaka dobiti najbolji lighting design i funkcionalnost prostora.
3. Razrada projekta
Sljedeći korak projekta je razrada gdje se ucrtavaju pozicije rasvjetnih tijela unutar dwg nacrta, svjetlo-tehničkim proračunom se definira količina svjetla, izrađuju se specifikacije sa tehničkim karakteristikama slikama svjetiljaka te se za interesantne prostorije-interijere radi vizualizacija istih.
4. Završetak i prezentacija projekta
Projekt je završen i spreman za prezentaciju u trenutku kada su svjetiljke ucrtane i označene u nacrtima, kada je izrađena specifikacija-ponuda sa tehničkim karakteristikama, slikama i cijenama izabranih rasvjetnih tijela.
U tom trenutku voditelj projekta prezentira projekat klijentu-investitoru ili njegovim arhitektima odnosno dizajneru interijera i sa njima prolazi svaku prostoriju zasebno i objašnjava lighting dizajn odnosno što smo željeli postići izborom odabranih svjetiljaka.
Tom prilikom rade se zadnje izmjene na projektu odnosno definiraju se neke nove pozicije ili dizajn-tip svjetiljaka.
5. Implementacija rješenja
Prezentacijom i predajom projekta ne znači da završavamo rad na cjelokupnom projektu.
Zadovoljstvo nam je uključiti se u implementaciju na licu mjesta - uključujući fino podešavanje opreme, programiranje kontrole rasvjetnog sustava, savjetovanje u izboru upravljačke opreme (prekidači, potenciometri, daljinski upravijači...) te u obnavijanju izvora i održavanju rasvjete po završetku projekta.
Kontakt
NOX d.o.o.
Varaždin
Hrvatska
Europa
T: +385 42 290 475
F: +385 42 290 470
info ath nox doth hr
Nox @ Facebook
Naš newsletter
Primajte redovito newsletter s našim najnovijim vijestima, eventima i proizvodima
Pošalji
Odjava

Nox d.o.o.

©2024 by Nox


Made by Pangea - Design by Excedo