Novosti
SLV – BIG WHITE 2022
listopad 2021.
SLV – BIG WHITE 2022

Uzbudljive inovacije proizvoda, provjereni klasici i korisni dodaci pronašli su mjesto i u novom katalogu. Zahvaljujući optimiziranoj prezentaciji proizvoda, visokokvalitetnim fotografijama aplikacija i poznatom kodiranju boja, sada možete pronaći proizvod koji tražite još brže.srpanj 2020.
STUDIO ITALIA DESIGN je sad LODES

Kako bi obilježio 70. obljetnicu Studio Italia Design postaje Lodes!


STUDIO ITALIA DESIGN - PUZZLE OUTDOOR
svibanj 2019.
STUDIO ITALIA DESIGN - PUZZLE OUTDOOR

Među novostima predstavljenim na sajmu Euroluce je i kolekcija vanjskih svjetiljaka iz serije PUZZLE. Svjetiljke su u IP65 zaštiti i dostupne u dvije boje, mat bijeloj ili antracit boji. S ovim svjetiljkama učinite i Vaš vanjski prostor ugodnijim i svakako drugačijim. Više o vanjskoj kolekciji PUZZLE provjerite na sljedećem linkuSLV - MEDO CW
studeni 2018.
SLV - MEDO CW

Stropna visoko-kvalitetna svjetiljka MEDO oduševljava svojim jednostavnim oblikom i elegantnim kontrastom aluminija i plastike, materijala od kojih je izrađena. Na gornjoj strani svjetiljke nalazi se i dodatni difuzor za osvjetljavanje stropa. Svjetiljka je dostupna u crnoj, bijeloj i srebrno sivoj boji i 3 različite veličine. Ugrađeni Premium LED osigurava ugodan efekt osvjetljenja, a ugrađeni LED ispravljač TRIAC ili DALI dimabilni omogućuje izravno spajanje na mrežni napon 230V. Koristeći odgovarajuću dodatnu opremu, ovu stropnu svjetiljku s lakoćom možete pretvoriti u viseću svjetiljku. Boja svjetlosti može se pomoću posebnog prekidača prebacivati između 3000 i 4000K.


SLV - BIG WHITE 2019
rujan 2018.
SLV - BIG WHITE 2019

Novi BIG WHITE 2019 nudi preko 3500 proizvoda na 864 stranica. Pored klasičnog asortimana, zadovoljstvo nam je predstaviti 500 noviteta s kojima biste vrlo lagano mogli istaknuti svoj interijer i eksterijer.

Inspirirani najsuvremenijim dizajnom i tehnologijskim trendovima i dalje se možete radovati dokazanoj kvaliteti, brzoj isporuci i nižim cijenama za više od 1000 proizvoda*. Novi katalog možete preuzeti klikom na linku ispod.

*Cijene u katalogu vrijede od 1. studenog 2018.SLV - SPHERA 75
prosinac 2017.
SLV - SPHERA 75

SPHERA 75 je visilica koja će vas oduševiti čistim dizajnom i privlačnim kontrastom aluminija i akrilnog stakla, materijala koji su korišteni prilikom njezine izrade. Ekskluzivni dizajn potpisuje Carsten Witsch, a elegantnu, dimabilnu visilicu obilježava elegantna visoko sjajno lakirana površina. Ugrađeni Premium LED zaslužan je za ugodan svjetlosni efekt, a ugrađeno LED napjanje čini svjetiljku spremnu za priključak na 230V mrežni napon.Kontakt
NOX d.o.o.
Varaždin
Hrvatska
Europa
T: +385 42 290 475
F: +385 42 290 470
info ath nox doth hr
Nox @ Facebook
Naš newsletter
Primajte redovito newsletter s našim najnovijim vijestima, eventima i proizvodima
Pošalji
Odjava

Nox d.o.o.

©2024 by Nox


Made by Pangea - Design by Excedo